© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

NL UK DE
 

Perrons station NS Arnhem Centraal

In de luifels van het NS station Arnhem accentueren de doorlopende lichtlijnen de organisch gevormde luifelelementen met transparante zones. Er zijn 4 perrons gerealiseerd. Het stationsgebouw zal in 2013 gerealiseerd zijn. De doorlopende lijnen volgen de mogelijkheden van de constructie. Het station is ontworpen in opdracht van ProRail door architect Ben van Berkel van UNStudio in Amsterdam. In hun presentatie genoemd: "a sense of light and space".


23063-090132 S201 PL18 ABRI Perrons station NS Arnhem-centraal.jpg

In de ABRI armaturen zijn zowel de wensen van UNStudio ( Vorm en effect ), als die van de installateur ( Installatiegemak ) verwerkt. De slagvaste -IK10- satinι kap is zonder raamwerk gemonteerd. Van Doorn heeft de perronkap opnieuw 3D gevisualiseerd en berekend, inclusief de effecten van de verlichting. In de armatuur zorgt de ALX optiek voor de optimale lichtverdeling. Omdat het op sommige plaatsen niet mogelijk was de standaard te monteren, hebben we specials gemaakt in verschillende lengtes en doorsneden. De E-installatie is door Spie-Infra uitgevoerd.


Ook Van Doorn

23053 S101 VL50 IMPACT CORNER.jpg 22524 S201 FL20 MITA.jpg 22180 S101 FL50 ATTICA DUO.jpg 21816-020176 S101 PS50 SCALA Trappenhuis.jpg 21401 S201 FL20 BIANCA.jpg 23059 S101 VL10 FLYER.jpg 21547 S201 VL20 METOPE.jpg 21641 S201 FS50 CANALIS.jpg

Van DOORN Verlichting B.V. | Bellweg 10 | 4104 BJ Culemborg | P.O. Box 5  4100 AA  Culemborg  The Netherlands  |  T. +31(0)345-51 23 47 |  F. +31(0)345-5123 85
E-mail vdc@vdc.nl

Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene Voorwaarden 

Powered by Sitespirit