© Powered by SiteSpirit

 
logo_vdc_UK+DE.jpg

NL UK DE
 

Railwaystation NS Amsterdam Sloterdijk

The Sloterdijk station in Amsterdam is renovated with IMPACT fixtures. By applying biodynamic lighting, light color and intensity fits to the need of the moment of the day. From cool white to warm light. NS Project Consult designed the E-installation. Van Doorn made the lighting calculations in the preliminary project phase.


noimage.gif

With the various symmetric and asymmetric optics, the photometric shields, from bright to opal and even colored, IMPACT is applicable in unbelievable many ways.


Also Van Doorn

19852 S101 FL10 RABO.jpg 8246 S101 FL20 OCEL.jpg 21816-020176 S101 PS50 SCALA Trappenhuis.jpg 22952 S101 VL50 IJSSEL.jpg 21640 S201 FS50 STELLA.jpg 21239 S201 FS50 FRONTON.jpg 20044 S101 FS10 BRICK-PRO.jpg 21624 S101 FL20 TRI.jpg

Van DOORN Lighting | Bellweg 10 | 4104 BJ Culemborg | P.O. Box 5  4100AA Culemborg The Netherlands | T. +31 (0) 345-51 23 47 | F. +31 (0) 345-51 23 85
E-mail vdc@vdc.nl

Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  General conditions

Powered by Sitespirit